Windows Live Mail

Het mailprogramma Windows Live Mail is ontwikkeld door Microsoft voor het besturingsysteem Windows 7. Dit mailprogramma behoort tot het Windows Live Essentials pakket van Microsoft. Windows Live Mail is hiernaast ook ontwikkeld om mailprogramma’s als Outlook Express en Windows Mail te vervangen.Windows Live Mail heeft een hoop handige functies. Gebruikers kunnen namelijk hun Gmail en Hotmail-account koppelen aan Windows Live Mail. Hierdoor hoeven Gmail en Hotmail-gebruikers nooit meer in te loggen op de website van Gmail of Hotmail om in hun inbox te kunnen komen. Je ontvangt en verstuurt je mail na de koppeling heel handig binnen Windows Live Mail zelf.

Windows Live Mail downloaden

Volg de onderstaande stappen om Windows Live Mail op je computer of laptop te downloaden en installeren.

1. Download Windows Live Mail
Ga naar de website van Windows en download Windows Live Mail. Er zijn honderden websites waar je dit mailprogramma op kunt downloaden, maar wij raden aan om dit op de officiële website van Windows te doen. Hierdoor ben je verzekerd dat je de meest recente versie van Windows Live Mail download en geen virus binnen haalt.

2. Installeren
Als je Windows Live Mail gedownload hebt, wordt de installwizard automatisch geopend. Als dit niet gebeurd kun je deze handmatig openen door op de setup te klikken in de downloadfolder van je computer. Klik in de installwizard vervolgens op uitvoeren. Volg hierna alle stappen om Windows Live Mail te installeren op je computer.

3. Openen
Als de software geïnstalleerd is, moet je hoogstwaarschijnlijk je computer opnieuw opstarten. Open hierna Windows Live Mail en configureer je e-mail binnen dit mailprogramma. Dit kan je doen met de gegevens van je Gmail of Hotmail account. Lukt het configureren niet helemaal? Zoek dan een handleiding via Google. Hierdoor ben je er zeker van dat je jouw e-mailadres goed configureert en er geen complicaties ontstaan met het ontvangen en versturen van e-mails.

 

6 thoughts on “Windows Live Mail

  1. Harry

    Veel problemen sinds enkele weken met e-mail adres. Mijn aol-email adres doet vreselijk moeilijk. En er verschijnt steeds te tekst: You are not logged in. Please, log in again. Soms wel 10 keer achter elkaar, waardoor ik vaak mijn e-mail niet meer kan lezen of verzenden.
    Ik wilde dus weer terug naar mijn oude live-email. Dat ging ook niet erg gemakkelijk, maar er zal geen beter alternatief zijn.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.