Outlook web app

Outlook heeft een web app ontwikkeld waardoor je overal kunt inloggen op de je mailbox. Het maakt dus niet uit op welke computer, laptop, tablet of smartphone je zit. Je kunt overal en op elk apparaat inloggen, hier heb je alleen wel een internetverbinding voor nodig.

Via deze handige Outlook web app kun je snel en eenvoudig inloggen in de postvak van jouw e-mailaccount om mail te ontvangen en te versturen.

Hoe kan je de Outlook web app gebruiken?

Om gebruik te kunnen maken van de Outlook web app, heb je een computer of ander mobile device nodig met een internetverbinding. Dit kan een draadloze WiFi-verbinding zijn of een mobiele internetverbinding (bijv. 3G of 4G).

Als je beschikt over een apparaat met internetverbinding, kun je de website van Outlook bezoeken. Dit kan via www.outlook.com. Log vervolgens via de landingspagina van Outlook in met je e-mailadres en wachtwoord.

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Het kan wel eens voorkomen dat je niet kunt inloggen op Outlook. Erg vervelend! Dit heeft vaak te maken met het feit dat je voor meerdere diensten of websites andere wachtwoorden hebt en het wachtwoord bent vergeten van het e-mailadres van Outlook. Maar geen nood! Outlook heeft een functie op de website waardoor je een vergeten wachtwoord kunt achterhalen.

Lees hier meer over op de website van Microsoft – dit kan hier.

1 thought on “Outlook web app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.