Outlook download

Outlook-downloadOm Outlook te kunnen installeren op je computer, moet je dit programma eerst downloaden van het internet. Hierdoor haal je de bestanden binnen die nodig zijn voor de installatie van Outlook.

Outlook download in 3 stappen

Om Outlook succesvol te downloaden, is het handig om het onderstaande stappenplan te volgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de installatie van Outlook goed gaat.

1. Zoek een goede download
Er zijn veel websites die software downloads aanbieden. Let er goed op dat de website waar je de Outlook download vandaan haalt er vertrouwelijk uitziet en dat er bijvoorbeeld positieve reacties zijn over de download. Hiermee voorkom je dat je schadelijke bestanden op je computer krijgt. Een partij als Softonic kun je vertrouwen. Softonic is namelijk een platform wat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het grootste downloadportaal ter wereld.

2. Download Outlook
Download de bestanden van de website af en open de downloadmap van je computer.

3. Installeer Outlook
Als je in de downloadmap van je computer kijkt zie je als het goed is een setup.exe bestand om Outlook te kunnen installeren. Als je dit bestand opent krijg je de installwizard van Outlook. Volg alle stappen en configureer Outlook naar jouw eigen wensen.

4. Klaar om Outlook te gebruiken
Na de installatie is Outlook klaar voor gebruik. Open Outlook om je e-mail instellingen te configureren en om e-mails te kunnen versturen en ontvangen.

Hoe kan ik mijn Outlook instellingen configureren?

Weet je niet hoe je Outlook moet configureren? Krijg je het niet voor elkaar om e-mails te ontvangen en te verzenden binnen dit mailprogramma? Erg vervelend! Je moet voor het installeren van Outlook op je computer of laptop over technische kennis beschikken. Wij hebben een handige handleiding op onze website staan zodat je Outlook succesvol kan installeren.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.