Outlook verwijderen in 7 stappen

Je kunt alle producten van Microsoft, waar Outlook ook onder valt, los verwijderen binnen je Microsoft-account. Als je bijvoorbeeld geen gebruik meer maakt van je Outlook, kun je het product ‘Outlook’ e-mail loskoppelen en verwijderen van je Microsoft-account.

Heb je een ander e-mailadres? Of misschien wil je niet meer gebruikmaken van een van de diensten van Microsoft? Dan kun je jouw Outlook verwijderen. Als je jouw Outlook hebt verwijderd kun je niet meer inloggen en worden alle gegevens (waaronder mails en andere informatie) verwijderd. Hou hier dus rekening mee als je Outlook gaat verwijderen.

Outlook verwijderen in 7 stappen

Om je goed te kunnen helpen bij het verwijderen van je Outlook account, is er een stappenplan waarmee je in 7 stappen definitief van je oulook.com account af bent. Klik op onderstaande link en volg de instructies voor het verwijderen. Als je hier nog vragen over hebt, kun je je reactie hier kwijt.

Outlook verwijderen in 7 stappen

Let op: 60 dagen bedenktijd bij verwijderen outlook.

Je account blijft 60 dagen in inactieve modus staan. Wanneer je binnen die tijd opnieuw inlogt in je Outlook account, dan wordt je account weer geactiveerd in de staat waarin je hem achtergelaten hebt. Zie het als een soort bedenktijd: Je hebt 60 dagen om de verwijdering ongedaan te maken. Hierna is je Outlook-account permanent verwijderd en de data definitief verloren. Als je tussentijds inlogt, moet je opnieuw het verwijderingsproces doorlopen en gaan de 60 dagen vanaf dat moment weer in.