Outlook aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van de maildienst Outlook, moet je een Outlook-account hebben. Deze kun je heel gemakkelijk op de website van Outlook aanmaken. 

Als je wilt mailen met andere mensen of contactpersonen, moet je een persoonlijk e-mailadres aanmaken. Dit e-mailadres hangt aan je Outlook-account en kun je na de registratie gebruiken om mails te ontvangen en te versturen.

outlook-aanmakenOutlook aanmaken in 5 stappen

Volg de onderstaande stappen om een Outlook-account aan te maken.

1. Ga naar de website van Outlook
Bezoek de website van Outlook, dat kan via http://www.outlook.com

2. Microsoft-account aanmaken
Klik op de homepage van Outlook.com op “Geen Microsoft-account? Registreer je nu“. Je wordt nu direct doorgelinkt naar het registratieformulier van Outlook.

3. Vul het formulier in
Vul in het registratieformulier alle velden in. Outlook wilt bepaalde persoonlijke gegevens van je weten, hiermee kun je bijvoorbeeld je e-mailaccount terughalen als deze is gehackt.

4. Account maken
Vul de beveiligingscode in en bevestig de algemene voorwaarden van Outlook.com. Klik vervolgend op de blauwe knop “Account maken“.

Outlook aangemaakt!
Je hebt nu een Outlook-account aangemaakt! Door in te loggen op je Outlook-account via de website van Outlook kun je mailtjes ontvangen en verzenden naar al je contactpersonen

Outlook gebruiken

Om gebruik te maken van Outlook, moet je op de website van Outlook inloggen.  Je krijgt als je bent ingelogd toegang tot je Postvak om e-mails te kunnen versturen en ontvangen.

Outlook installeren

Naast de online versie van Outlook kun je er ook voor kiezen om Outlook te installeren op je computer of Mac. In het artikel Outlook installeren lees je hier meer over.

Outlook instellen

1 thought on “Outlook aanmaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.